Súlytároló rendszer - 1

BeStrong tároló rendszer crossfit edzőterem kiegészítő

A BeStrong Tároló rendszer, egy komplex eszköz, amely segít a konditermi rend fenntartásában és megvédi a súlyokat és sporteszközöket az esetleges sérülésektől.
A 4 szintes tárolóállvány kiválóan alkalmas sporteszközök (medicin labdák, kettlebell-ek, stb.) tárolására, illetve az egyik oldalán 6 db tartókonzollal rendelkezik a súlytárcsák számára.

Számos edzéseszköz pakolható a tárolóállványra, ezáltal segít a kézi súlyok hatékony és helytakarékos rendszerezésében. Nagy teherbírásra lett tervezve, amelyről a masszív acélszerkezet gondoskodik.

Esztétikus és tartós
Az eszközök porfestékkel vannak bevonva ezért ellenálnak a kopásnak és a mechanikai sérüléseknek. A szerkezet minden eleme lézervágott acél, ami biztosítja a magas minőséget és az esztétikus megjelenést.

Termékeinket bátran ajánljuk:
-Fitnesz teremekbe
-Crossfit edzőterembe
-Otthoni edzőterembe

Miért érdemes a BeStrong crossfit eszközeit választani?
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a sport- és fitnesz eszközök gyártásában. Az felhasználói igények alapján szakképzett mérnökeink versenysportolók segítségével megtervezik, szakembereink pedig legyártják termékeinket a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően. A termékeink gyártásához kizárólag európai beszállítók tanúsított alapanyagait használjuk.

Egyedi ajánlatért keresse segítőkész értékesítőinket!

További Ajánlataink

Egyéb Crossfit Eszközök