Rreth nesh

BeStrong, nga momenti i themelimit të tij në vitin 2007, konsideron si mision të tij trashëgiminë e një jete të shëndetshme dhe sportive për njerëzit. Nisur nga ky mision, inxhinierët e kualifikuar sipas standardeve të përcaktuara, planifikojnë parqe fitnesi BeStrong me një cilësi shumë të lartë, sipas përvojës dhe reagimeve të sportisteve të shquar.

Deri tani, BeStrong ka montuar më shumë se 1000 parqe fitnesi brenda dhe jashtë vendit. Në fillim, parqet cilësore të fitnesit, të prodhuara nga nënkontraktuesit garantuan sukses dhe që nga viti 2015 kanë filluar shitjet dhe në tregjet jashtë vendit, kurse në vendet perëndimore europiane, si psh. në Zvicër dhe në Itali shitjet filluan në vitin 2017.

Përvoja shumëvitëshe dhe interesi i madh për parqe BeStrong çonte ekspertet tona te vendimi ku themeluan fabrikën e vet në vitin 2016 dhe aty nga momenti i planifikimit deri te të prodhuarit, çdo proces realizohet nga ekspertet e BeStrong.

BeStrong synon në të ardhmen një shtirje sa më të gjerë në tregun ndërkombëtar në mënyrë që sa më shumë njerëz mund të orientohen drejt një stili jete të shëndetshme. Falë këtij mendimit, në vitin 2019 u krijua edhe aplikacioni BeStrong, i cili jo vetëm se u afron atyre që duan të vazhdojnë një sport te parqeve fitnesi, por edhe u mëson atyre realizimin e duhur të ushtrimeve.

Zgjidhni një nga parqet tona të gatshme të fitnesit!

Parqe tona të paramontuara ofrojnë një zgjidhje të çastit për çdo lloj kërkese.

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.