Pályázatok

Támogató neve: HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.
Pályázat megnevezése: Külpiacrajutási támogatás EXP2020-NEP-000137
Projekt címe: Külpiacrajutási támogatás EXP2020 Katker
Szerződött támogatás összege: 49.980.000 Ft

Projekt tartalmának bemutatása:
A Katker 2005 Kft., a pályázat keretében szeretné a BeStrong kültéri fitneszeszközeinek és folyamatosan bővülő termékskálájának márkaismertségét növelni illetve különböző marketingtevékenységekkel az értékesítést támogatni az Egyesült Államok piacán. Sikerünk kulcsa a helyes marketingstratégia kialakítása és stratégiai partnerkapcsolataink megfelelő kommunikálása az üzenethez illeszkedő marketingcsatorna használatával.

A támogatott összegből három fontos területet kívánunk finanszírozni:
Egyrészt a márkaismertségünk növelése érdekében nagy hangsúlyt kívánunk fektetni az online és offline marketing tevékenységekre. Elsősorban az Amerikai Egyesült Államokban telepített szabadtéri fittnesz parkjainkról, és egyéb termékeinkről képeket, videókat és 3D designokat kívánunk készíteni, melyek felhasználásával egyrészt katalógusokat, szórólapokat, terméklapokat és egyéb az értékesítést és a marketinget támogató anyagokat fogunk készíteni, másrészt a multimédia tartalmat fel kívánjuk használni az online marketingtevékenységünkhöz, a közösségi médián keresztül történő hirdetéseinkhez (Facebook, Instagram, LinkedIn, GoogleAds). A közösségi média használatával szeretnénk promótálni partnerkapcsolatunkat többek között az Adidas-sal, Nike-val, Amerikai Labdarúgó válogatottal, Sporting Kansas FC-vel, illetve a Los Angeles Galaxy-vel, valamint célzott hirdetéseket kívánunk készíteni a célcsoportjaink számára (parkszövetségek, sportklubok, fitneszközpontok, tájépítész cégek, egyetemek, stb.). További célunk a jelenlegi honlapunk továbbfejlesztése, amelyet az amerikai megjelenésre és stílusra szeretnénk formálni. A weboldalunkat további funkciókkal szeretnénk ellátni egy 3D-s termékkonfigurátor program beágyazásával. A szoftver segítségével a potenciális vevők saját igényeik alapján önállóan megtervezhetik a saját parkjukat illetve ezt követően a program valósághűen képes bemutatni az elképzelt összeállítást.

Az amerikai piacra szánt marketingstratégiánk összeállításához, illetve az online és offline marketing tevékenységünkhöz helyi marketing szakembereket és tanácsadók szolgáltatását kívánjuk igénybe venni.

Harmadrészt kiállítóként részt kívánunk venni az Amerikai Parkszövetség 2021-es éves kiállításán és konferenciáján, és egyéb promóciós rendezvényeken, ahol a termékeink bemutatásán keresztül az amerikai viszonteladók és parkszövetségek képviselőivel kívánunk kapcsolatba kerülni.

A viszonteladóink, konkurenciáink és a felhasználói visszajelzések alapján termékeink minősége, technológiája és dizájnja a „világelitbe” tartozik és új, innovatív termékskálánkkal olyan széles célcsoportot tudunk megcélozni, amely hatalmas versenyelőnyt jelent a piacon. Úgy gondoljuk, hogy a termékpalettánk minőségéhez illő színvonalas és intenzív marketingstratégiával pár éven belül meghatározó szerepünk lehet az Amerikai Egyesült Államok piacán.

GINOP-2.1.8-17-2018-02043

Kedvezményezett neve: KATKER 2005 Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű TársaságProjekt
Projekt címe: A KATKER 2005 Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén
Támogatás összege: 14 858 000 Ft
Támogatás mértéke: 50 %
Megvalósítás kezdete: 2018.04.19.
Befejezés dátuma: 2018.10.19.
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02043
Projekt megvalósítás helye: 4002 Debrecen, HRSZ 044/1

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt eredményeként bővült a vállalkozás korszerű technológiára épülő eszközparkja. A projekt eredményeként beszerzett 2 db Gumitégla gyártó gépekkel (tipus: RTP05) és a 2 db Gumitégla gyártó formaszerszámokkal (típus: RTT05) a vállalkozás az igénybe vett alvállalkozói szolgáltatások mértékét jelentősen csökkenteni tudja, mely hozzájárul a vállalkozás jövedelmezőségéhez, valamint a versenyképes árképzési stratégia megteremtéséhez. A KATKER 2005 Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a beruházás megvalósításával, tehát az adaptív innováció révén nő a vállalkozás versenyképessége, mivel a jelenlegi tevékenységeihez kapcsolódóan lényegesen módosított, vagy jobb minőségű termék, szolgáltatás jön létre, valamint a jelenlegi tevékenységéhez kapcsolódóan hatékonyabb munkavégzés várható, illetve új vagy jelentős mértékben javított, termelési vagy szolgáltatási módszer alkalmazása jön létre. Ezek elsősorban a kondiparkok alapburkolatait jelentő gumitégla burkolatok. Ezeken túlmenően képesek lesznek a saját igényeik kielégítésén túl játszóterek burkolatait, sportpályák gumitégla elemeit és gumitéglajárda elemek készítését. A beruházással csökken a szükséges alapanyag mennyiség, nő a pontosság, csökken az egységre jutó előállítási idő és energia felhasználás, a feldolgozottság minőségi javuláson megy át. Állandó termelési érték mellett a ráfordítások csökkentésével nő a hozzáadott érték és a szükséges alvállalkozói szolgáltatás igénybevétele is csökken. Ennek megfelelően nő a vállalkozás jövedelmezősége, mivel a termék előállításával kapcsolatos költségek jelentősen csökkenthetőek, az alvállalkozói munka igénybevételének csökkentésével. A KATKER 2005 Kft. által beszerzésre kerülő gumitégla, gumilap, gumiszegély, formázott gumi burkolat gyártó gépekkel és hozzájuk tartozó formaszerszámokkal gyártott esésvédő, ütéscsillapító burkolatok kiválóan alkalmasak: – játszóterek, óvodák, játszótéri felszerelések esésvédő burkolataként, – iskolák, mozgássérült-otthonok játékterei, sportudvarai rugalmas burkolataként, – uszodák, strandok, medencék körüli csúszásmentes, rugalmas, balesetvédő járófelületeiként, – tetőteraszok, járdák, kerti utak, kerti díszburkolatok térburkolataiként, – kültéri kondiparkok, sportparkok csúszásmentes, esésvédő, ütéscsillapító burkolatinak kialakítására, – kondicionáló termek, pihenőszobák, lakáson belüli exkluzív, hangelnyelő melegpadló-, lépcső- és falburkolataként. A gumilapok újrahasznosított gumiabroncsok őrleményéből és horzsalékából, poliuretán kötőanyag és ipari színezék hozzáadásával, présszerszámokban, hőkezeléssel készül. Az alkalmazási területtől függően különböző anyagszerkezetben, vastagságban és színkombinációban gyártják, a piac igényeihez alkalmazkodva. A KATKER 2005 Kft. által beszerzett 2 db gép és 2 db szerszám az egyre változatosabb (szín, geometria, forma) vevői igények kiszolgálását, valamint újabb és újabb alkalmazási lehetőségek bevonását teszi lehetővé.

A projekt keretében az alábbi eszközök, technológiai gépek, berendezések beszerezése valósult meg:
– 2 db RTP05 komplett gumilap gyártógép
– 2 db RTT05 gumitégla gyártó formaszerszám

GINOP-1.2.2-16-2017-01373


Kedvezményezett neve: “KATKER 2005” Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Korszerű technológia beszerzés a Katker 2005 Kft-nél
Támogatás összege: 39 913 550 Ft
Támogatás mértéke: 50
Megvalósítás kezdete: 2017.03.01.
Tervezett befejezés dátuma: 2018.02.28.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-0137
Projekt megvalósítás helye: 4002 Debrecen, 044/1 hrsz.

Projekt tartalmának bemutatása:
A jelen projekt keretében történő fejlesztés megvalósítását jelentős jelenlegi és jövőbeni piaci igény megfelelő kielégítése indokolta. A cég közép és hosszú távú tervei között szerepel a kondiparkok gyártási volumenének jelentős növelése, melynek következtében a foglalkoztatás nagy számban, az export és a hazai értékesítési volumene nagyságrendekkel bővül. A vállalkozás technológiai felkészültségét és a megrendelés volumenének maximális teljesítését jelentős mértékben javítja jelen projekt fizikai megvalósítása. A vállalkozás releváns piacon való pozíciója kiemelkedő, jelenleg piacvezető szerepet tölt be a hazai kondiparkok piacán.

A jelen támogatási kérelem keretében a vállalkozás az alábbi területeken valósította meg fejlesztését:
1. A kondipark elemek gyártásához szükséges új termelő eszközök (berendezések, gépek szerszámok) beszerzése.
2. Az új gyártási folyamat kiszolgálásához szükséges új anyagmozgatási eszközök beszerzése.
3. A telepítéshez szükséges új munkagépek, szerszámok, eszközök beszerzése.

A projekt keretében az alábbi eszközök, technológiai gépek, berendezések beszerezése valósult meg:
– 1 db Mobil füstelszívó Weldi FPL 1200M 2 db elszívó karral;
– 1 db Bosch GRL 300HVG set forgólézer;
– 1 db Tailift PFG25 típusú emelővillás targonca;
– 1 db Tailift ZFG25 típusú emelővillás targonca;
– 1 db Climax SV103000 elektromos gyalogkísérő targonca;
– 4 db Lapvibrátor NTC VD350/16;
– 1 db Avant 635 Univerzális minirakodó;
– 1 db OPTI TH 4615 V vezér és vonóorsós esztergagép;
– 1 db OPTI DH 32GSV oszlopos fúrógép;
– 1 db Bernado B430 vario oszlopos fúrógép;
– 1 db Marógép OPTI MT 50 (2×1,5kW/400V, SK40, 800x240mm);
– 1 db BERNADO DS300S kettős köszörű;
– 1 db Metallkraft BMBS220x250HG2450x27x0,9mm szalagfűrészgép;
– 1 db Megabender csőhajlító gép MG030 3XD GAS KIT;
– 1 db TY20002 Hidro pneumatikus prés, 20t;
– 2 db Format hidraulikus csőhajlító gép elektromos 230V;
– 1 db Bernado Kettős köszörű állvány BERNADO G Modell;
– 4 db Akkumulátoros ütve csavarozó Bosch GDS 18V-Li HT;
– 4 db FM-250A 4m léghűtéses CO Hegesztő pisztoly MM 453;
– 1 db Komplett keverőgép;
– 1 db 4 orsós fúrógép;
– 2 db 500×500 mm-es szerszám;
– 2 db Komplett, gumilap gyártó gép;
– 4 db BMAX MM 453S fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő;
– 2 db MM453S Hegesztőgép;
– 4 db Reduktor RS-1 CO manométeres reduktor MM 453S hegesztőgéphez;
– 2 db MM323 Hegesztőgép (léghűtéses, 4 görgős huzaltoló);
– 4 db TR-5E áramfejlesztő;
– 1 db Gysmi TIG 207 AC/DC HF FV hegesztő inverter;
– 1 db Bernardo EBS 128C szalagfűrészgép és állvány 400V;

Válasszon kész kondiparkjaink közül!

Előre összeállított parkjaink azonnali megoldást nyújtanak bármilyen igényre.

Rólunk

Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezve, a BeStrong hazánk egyik legnagyobb kondipark gyártója, melynek célja a szabadtéri edzés lehetőségének biztosítása bárki számára.

Rólunk

Cégünk, a KATKER 2005 Kft. több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik lakatos, forgácsoló, hegesztő munkák és szemcseszórás területén. Ez idő alatt több mint 57 000 munkaóra és 12 600 legyártott termék készült el a lakatosműhelyünkben, szakembereink közreműködése által. Termékeinket Magyarországon kívül többek között Franciaországba, Svájcba, Olaszországba és az Egyesült Államokba is értékesítettük.

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.


Ezzel a beállítással az alábbiakat engedélyezi:
 • Biztonságos bejelentkezés, bejelentkezési adatok megjegyzése
 • Feladatok, tranzakciók folyamatának megjegyzése
 • Statisztikai célú webanalitikai mérések
 • Hirdetések megjelenítése az oldalon

Ezzel a beállítással az alábbiakat engedélyezi:
 • Biztonságos bejelentkezés, bejelentkezési adatok megjegyzése
 • Feladatok, tranzakciók folyamatának megjegyzése
 • Statisztikai célú webanalitikai mérések
 • Hirdetések megjelenítése az oldalon
 • Érdeklődési körének megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi oldalak)

Ezzel a beállítással az alábbiakat engedélyezi:
 • Biztonságos bejelentkezés, bejelentkezési adatok megjegyzése
 • Feladatok, tranzakciók folyamatának megjegyzése
 • Statisztikai célú webanalitikai mérések
 • Emlékeztető küldése a kosárba helyezett termékekről
 • Hirdetések megjelenítése az oldalon
 • Érdeklődési körének megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi oldalak)
 • Oldal-használat elemzését annak érdekében, hogy testreszabott tartalmat jelenítsünk meg a weboldalon
 • A Katker 2005 Kft. weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessük meg a megadott elérhetőségein (amennyiben Ön megadott ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Összes tiltása
Összes engedélyezése