Crown Pull up bar

BeStrong pull up bar crossfit edzéseszköz

A BeStrong Crown Húzodzkodó könnyedén felszerelhető bármely általunk gyártott erőkeretre, az ergonomikus kialakítású fitnesz eszköz kiválóan alkalmas több sportolóval rendelkező Crossfit teremekhez vagy a maximális helytakarékosságot és sokoldalúságot kereső garázs edzőtermekhez.

A külső semleges markolat 2″ átmérőjű a markolat erőssége érdekében, míg a többi rudak szabványos 1,25″ átmérőjűek A Crown húzodkodó egy pár 3″-es és egy pár 4″-es felhúzógömböt is tartalmaz a még nagyobb tapadási edzés érdekében. A 3″-os gömbök középen 16″-re, míg a 4″-es gömbök középen 32″-re helyezkednek el.

Jellemzők:
-Szélesség: 47″
-Kifelé nyúlás a szerelőlaptól: 16″
-Rúdmarkolat: 1,25″ és 2″
-Hegesztett gömbök: 3″ és 4″ átmérőjű
-Jellegzetes fekete púderbevonat a szilárd fogásért

Esztétikus és tartós
Az eszközök porfestékkel vannak bevonva ezért ellenálnak a kopásnak és a mechanikai sérüléseknek. A szerkezet minden eleme lézervágott acél, ami biztosítja a magas minőséget és az esztétikus megjelenést.

Termékeinket bátran ajánljuk:
-Fitnesz teremekbe
-Crossfit edzőterembe
-Otthoni edzőterembe

Miért érdemes a BeStrong crossfit eszközeit választani?
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a sport- és fitnesz eszközök gyártásában. Az felhasználói igények alapján szakképzett mérnökeink versenysportolók segítségével megtervezik, szakembereink pedig legyártják termékeinket a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően. A termékeink gyártásához kizárólag európai beszállítók tanúsított alapanyagait használjuk.

Egyedi ajánlatért keresse segítőkész értékesítőinket!

További Ajánlataink

Egyéb Crossfit Eszközök