Power tower

BeStrong power tower crossfit edzéseszköz

A BeStrong Power Tower egy kompakt fitnesz eszköz, mely segítségével egy gépen megedzhető a teljes felsőtest. U alakú talpa csúszásmentes bevonattal van ellátva ezzel biztosítva, hogy a funkcionális edzéseszköz ne mozduljon el a helyéről.

Többféle Crossfit eszközzel kiegészíthető így akár a teljes testet is átmozgathatjuk rajta. Széleskörű használhatóságának köszönhetően ideális választás otthoni edzőteremben vagy akár Crossfit termekben egyaránt.

Esztétikus és tartós
Az eszközök porfestékkel vannak bevonva ezért ellenálnak a kopásnak és a mechanikai sérüléseknek. A szerkezet minden eleme lézervágott acél, ami biztosítja a magas minőséget és az esztétikus megjelenést.

Termékeinket bátran ajánljuk:
-Fitnesz teremekbe
-Crossfit edzőterembe
-Otthoni edzőterembe

Miért érdemes a BeStrong crossfit eszközeit választani?
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a sport- és fitnesz eszközök gyártásában. Az felhasználói igények alapján szakképzett mérnökeink versenysportolók segítségével megtervezik, szakembereink pedig legyártják termékeinket a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően. A termékeink gyártásához kizárólag európai beszállítók tanúsított alapanyagait használjuk.

Egyedi ajánlatért keresse segítőkész értékesítőinket!

További Ajánlataink

Egyéb Crossfit Eszközök