Multi Gaming Arena - 2

Többfunkciós játékterületek
A multi-arénának is nevezett sportpálya remek találkozási pontot kínál életkortól függetlenül bárki számára, aki szeretné nem csak a sportolás előnyeit élvezni, hanem mindezt játékosan, közösségi területen szeretné megélni.

Szabadidősport és játék mindenkinek
A bárki számára elérhető közösségi sportpályák lehetőséget nyitnak a gyermek és a felnőttek számára a sport egészség megőrzésén túl a helyi közösség összekovácsolására is.
A MUGA szabadidős sportpálya többfunkciós sporthelyszín tervezésekor fontos szempont volt, hogy mindenki számára könnyedén megközelíthető legyen, szerkezetének köszönhetően pedig a vandalizmus ellen is biztosított. Biztonsági okokból záródó fémajtókat nem alkalmazunk pályáinkon, így azok korlátozás nélkül használhatóak bárki számára.

Testreszabott megoldások
Létesítményeink lehetőséget nyújtanak akár hét különböző sportág (futball, kosárlabda/streetball, floorball, futsal, frizbi, görkorcsolya) gyakorlására. A többcélú játékterületek vagy arénák szabványos méretekben vagy bármilyen egyedi igény szerint kialakíthatóak. Gondosan megválasztott beszállítókkal működünk együtt, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra és a minőségre.

Vonzó és inspiráló koncepciók
Számos módon kombinálhatjuk ezeket a szabadidős sportpályákat, kialakításuknak köszönhetően különféle további fejlesztésére is lehetőséget biztosít a felhasználási területtel, például futópályákkal, kinti fitneszparkokkal, utcabútorokkal, – mint például padokkal, kerékpártárolókkal, hulladéktárolókkal – kiválóan kombinálható.
A szabadtéri sportlétesítmények építésében szerzett széleskörű sokéves tapasztalatunkkal felvértezve örömmel segítünk megtervezni a rendelkezésre álló területre telepíthető szabadon variálható multi-arénákat, javaslatot tudunk tenni, hogyan lehet a leghatékonyabban kialakítani egy közösség igényeinek leginkább megfelelő szabadidős sportpályát.

Ne habozzon hát kapcsolatba lépni velünk egyeztetésért, árajánlat kérésért vagy bármilyen felmerülő technikai kérdés megválaszolásáért, amellyel segíthetjük közelgő projektjének sikeres zárását.

További Ajánlataink

BeStrong Sportpályák