7.43 X 2.44 M hordozható labdarúgó

BeStrong 7,4X2,44 mobil futball kapu

A 7,43 x 2,44 méteres hordozható labdarúgó kapu tökéletes tartozéka profi vagy akár amatőr klubok focipályáinak. A sportkapu hordozhatóságának köszönhetően ideális edzésekhez és mérkőzésekhez lebonyolítására egyaránt. A labdarúgó kapu megfelel az MSZ EN 748 szabványnak, azaz minden biztonsági előírásnak eleget tesz. A foci kapu 100×120 mm-es ovális felületkezeletlen natúr alumínium profilból készül. De igény esetén RAL9033 (fehér) színű porfestéssel rendelhető. A hálótartó váz 33,7 mm átmérőjű horganyzott acélcső a tartósság érdekében. A hálót műanyag kapcsokkal lehet rögzíteni a futball kapuhoz, így könnyen fel- és levehető.

A háló nem tartozék, de valamennyi kapuhoz megvásárolható a szükséges háló és rögzítő elem, valamint egyéb kiegészítők is, mint például labdák és edzéseszközök.

Munkatársaink kérés esetén készséggel segítenek a megvásárolt termékek szállításában és összeszerelésében is.

Minőségi alumíniumból gyártott kapuk anyaga

Minőségi alumíniumból gyártott kapuink garantálják a maximális biztonságot és a hosszú élettartamot mind kültéren, mind pedig beltéren egyaránt

Futball kapu összeszerelési útmutató

Termékeinket gondosan csomagoljuk és részletes telepítési útmutatót mellékelünk hozzájuk, mely lépésről lépésre bemutatja a kapuk szakszerű és biztonságos rögzítésének folyamatát.

További Ajánlataink

Kiegészítők mobil kapukhoz

Ellensúlyok, rögzítő elemek mobil kapukhoz

Bestrong Labdarúgó kapuk

BeStrong minőségi focikapuk, meccsekhez, edzésekhez