large 90 fitneszpark

A BeStrong LARGE 90 egy fedett kondipark, ami kiválóan alkalmas arra, hogy nagyobb osztályok, csapatok az időjárástól függetlenül élvezhessék a szabadtéri edzés előnyeit. A rendelkezésre álló eszközökkel pedig, a testük minden izomcsoportját át tudják mozgatni.

Kombinálhatóság
A kondipark eszközeink között megtalálhatók a Calisthenics, Fitness, Kültéri CrossFit, Sport specifikus, Rekreációs elemek széles választéka, melyek bármelyikével kombinálhatók sportpark konfigurációink.

Talajburkolat
A fokozott biztonság érdekében ezt a BeStrong kondiparkokat gumitégla burkolattal telepítjük.

Kiegészítők
Az edzés gyakorlatok kiegészíthetők különböző edzéseszközökkel, mint például a TRX, kettlebell vagy a medicinlabda.
Kapacitás: egyszerre akár 26 ember is sportolhat a kondieszközökön.

Helyigény: 90m²

Kondipark Eszközök

Multitréner dupla

Has- és hátizom erősítő

Kombinált húzódzkodó 1900

Fekvőtámasz korlát

Lépegetők

Bordásfal 1900

Vízszintes hullám 1900

Egyenes húzódzkodó 1900

Alacsony húzódzkodó / Tolódzkodó

Minőség és egyedi kivitelezés

A BeStrong kondiparkok gyártása során az innovációt és folyamatos fejlesztést tartjuk szem előtt, hogy termékeink a legtöbb igényt kielégítsék.

A kívánt sportparkot az igényfelmérés után a tapasztalt mérnökeink megtervezik. Ezt követően saját telephelyünkön szakembereink legyártják és végül igény szerint a kondipark telepítését is elvégzik.

A sportparkok egyedi festéssel és kivitelezéssel is kérhetők, további információért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal:
EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Minden BeStrong sportpark elem az MSZ EN 16630 2015 “Állandóra telepített kültéri fitnesz eszközök„ című szabvány szerinti terméktanúsítással rendelkezik

További Ajánlataink

Választható BeStrong eszközök