5 X 2 M TALAJHÜVELYES LABDARÚGÓ KAPU

BeStrong 5X2 talajhüvelyes futball kapu

A 5 x 2 méteres talajhüvellyel rendelkező labdarúgó kapu tökéletes tartozéka profi vagy akár amatőr klubok focipályáinak. A sportkapu tökéletes edzésekhez és mérkőzésekhez egyaránt. A labdarúgó kapu megfelel az MSZ EN 748 szabványnak, azaz minden biztonsági előírásnak eleget tesz. A foci kapu 100×120 mm-es ovális alumínium profilból készül, amely biztosítja a tartósságot amíg RAL9003 (fehér) színű porszórt bevonat az elegáns megjelenést garantálja. A hálótartó keret 33,7 mm átmérőjű acélcső, horganyzott kivitelben valamint a kapu talajhüvelye szintén horganyzott acélból készült a stabilitás és a tartósság érdekében. A hálót műanyag kapcsokkal lehet rögzíteni a futball kapuhoz, így könnyen fel- és levehető.

A háló nem tartozék, de valamennyi kapuhoz megvásárolható a szükséges háló, valamint egyéb kiegészítők is, mint például labdák és edzéseszközök.

Munkatársaink kérés esetén készséggel segítenek a megvásárolt termékek szállításában és összeszerelésében is.

Minőségi alumíniumból gyártott kapuk anyaga

Minőségi alumíniumból gyártott kapuink garantálják a maximális biztonságot és a hosszú élettartamot mind kültéren, mind pedig beltéren egyaránt

További Ajánlataink

Bestrong Labdarúgó kapuk

BeStrong minőségi focikapuk, meccsekhez, edzésekhez