Home fitneszpark medium

A BeStrong HOME medium tökéletes azok számára, akik otthonra, a kertbe szeretnének olyan, kis területet elfoglaló kondiparkot, amivel a felsőtest izmai és a láb izomzat is megedzhető.

A Home medium fitneszpark kiegészíthető bármely kültéri kondipark eszközzel, így akár több, mint 50 féle elem közül válogathat otthoni fitneszparkjába.

Az edzés gyakorlatok kiegészíthetők különböző edzéseszközökkel, mint például a TRX, kettlebell vagy a medicinlabda.

A fokozott biztonság érdekében ez a BeStrong kondipark gumitégla burkolattal is megvásárolható.

Miért éri meg BeStrong kondiparkot telepíteni otthonába?

Költséghatékony
Kevesebb, mint 1 évi edzőtermi bérlet árából megépítheti állandó edzéshelyszínét, amelyet családja minden tagja kihasználhat.

Időhatékony, kényelmes
Bármikor lehetősége van edzeni, ahogy ideje engedi. Nem kell várnia a kondigépekre, mivel saját otthonában edzhet.

Multifunkciós
A kondiparkok használhatók erősítésre, fogyásra, rekreációs gyakorlatokra, de egy hintát a rudakra akasztva játszótérré is alakítható.

Esztétikus
A fitneszparkok különleges külsőt kölcsönöznek bármely kert számára, amelyet saját igényeire szabhat.

Previous slide
Next slide

Kondipark eszközök

Boxzsák tartó

Kombinált húzódzkodó 1500

Multitréner oszlopon

Multi húzódzkodó 1500

Egyenes húzódzkodó 1500

Igényfelmérés
Több éves sportszakmai múlttal rendelkező értékesítő kollégáink felmérik az Ön speciális igényeit és segítenek kiválasztani a megfelelő kondipark összeállítást.
Tervezés
Miután megtörtént a szükséges eszközök kiválasztása, mérnökeink megtervezik a rendelkezésre álló területhez legjobban illeszkedő kerti kondipark konfigurációt.
Gyártás
A mérnökeink által elkészített tervek alapján szakembereink legyártják az Ön otthoni fitneszparkját. A gyártási folyamat körülbelül 8 hetet vesz igénybe.
Telepítés
Az elkészült fitneszpark alapjának betonozását és összeszerelését szükség esetén kivitelező kollégáink elvégzik a helyszínen.

Minőség és egyedi kivitelezés

A BeStrong kondiparkok gyártása során az innovációt és folyamatos fejlesztést tartjuk szem előtt, hogy termékeink a legtöbb igényt kielégítsék.

A kívánt sportparkot az igényfelmérés után a tapasztalt mérnökeink megtervezik. Ezt követően saját telephelyünkön szakembereink legyártják és végül igény szerint a kondipark telepítését is elvégzik.

A sportparkok egyedi festéssel és kivitelezéssel is kérhetők, további információért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal:
EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Minden BeStrong sportpark elem az MSZ EN 16630 2015 “Állandóra telepített kültéri fitnesz eszközök„ című szabvány szerinti terméktanúsítással rendelkezik

További Ajánlataink

Otthoni Kondipark eszközök

Otthoni kondipark összeállítások