Home fitneszpark medium

A BeStrong HOME large tökéletes azok számára, akik otthonra, a kertbe szeretnének olyan, kis területet elfoglaló kondiparkot, amivel a felsőtest izmai és a láb izomzat is megedzhető.

A Home large fitneszpark kiegészíthető bármely kültéri kondipark eszközzel, így akár több, mint 50 féle elem közül válogathat otthoni fitneszparkjába.

Az edzés gyakorlatok kiegészíthetők különböző edzéseszközökkel, mint például a TRX, kettlebell vagy a medicinlabda.

A fokozott biztonság érdekében ez a BeStrong kondipark gumitégla burkolattal is megvásárolható.

Miért éri meg BeStrong kondiparkot telepíteni otthonába?

Költséghatékony
Kevesebb, mint 1 évi edzőtermi bérlet árából megépítheti állandó edzéshelyszínét, amelyet családja minden tagja kihasználhat.

Időhatékony, kényelmes
Bármikor lehetősége van edzeni, ahogy ideje engedi. Nem kell várnia a kondigépekre, mivel saját otthonában edzhet.

Multifunkciós
A kondiparkok használhatók erősítésre, fogyásra, rekreációs gyakorlatokra, de egy hintát a rudakra akasztva játszótérré is alakítható.

Esztétikus
A fitneszparkok különleges külsőt kölcsönöznek bármely kert számára, amelyet saját igényeire szabhat.

Previous slide
Next slide

Kondipark eszközök

Boxzsák tartó

Kombinált húzódzkodó 1500

Tolódzkodó

Multi húzódzkodó 1500

Egyenes húzódzkodó 1500

Has- és hátizom erősítő 1500

Igényfelmérés
Több éves sportszakmai múlttal rendelkező értékesítő kollégáink felmérik az Ön speciális igényeit és segítenek kiválasztani a megfelelő kondipark összeállítást.
Tervezés
Miután megtörtént a szükséges eszközök kiválasztása, mérnökeink megtervezik a rendelkezésre álló területhez legjobban illeszkedő kerti kondipark konfigurációt.
Gyártás
A mérnökeink által elkészített tervek alapján szakembereink legyártják az Ön otthoni fitneszparkját. A gyártási folyamat körülbelül 8 hetet vesz igénybe.
Telepítés
Az elkészült fitneszpark alapjának betonozását és összeszerelését szükség esetén kivitelező kollégáink elvégzik a helyszínen.

Minőség és egyedi kivitelezés

A BeStrong kondiparkok gyártása során az innovációt és folyamatos fejlesztést tartjuk szem előtt, hogy termékeink a legtöbb igényt kielégítsék.

A kívánt sportparkot az igényfelmérés után a tapasztalt mérnökeink megtervezik. Ezt követően saját telephelyünkön szakembereink legyártják és végül igény szerint a kondipark telepítését is elvégzik.

A sportparkok egyedi festéssel és kivitelezéssel is kérhetők, további információért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal:
EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Minden BeStrong sportpark elem az MSZ EN 16630 2015 “Állandóra telepített kültéri fitnesz eszközök„ című szabvány szerinti terméktanúsítással rendelkezik

További Ajánlataink

Otthoni Kondipark eszközök

Otthoni kondipark összeállítások