Futball specifikus sportpark

A BeStrong futball specifikus sportparkot olyan nemzetközileg elismert sportszakemberekkel karöltve terveztük meg, mint a Machester United és a Ferencváros erőnléti edzője.

Célunk az volt, hogy olyan sportág specifikus eszközöket helyezzünk el a sportparkban, amely segíti a labdarúgók általános erőnlétét és csökkentsék a sérülés kockázatát.

Kombinálhatóság
A kondipark eszközeink között megtalálhatók a Calisthenics, Fitness, Kültéri CrossFit, Sport specifikus, Rekreációs elemek széles választéka, melyek bármelyikével kombinálhatók a futball specifikus sportparkok.

Talajburkolat
A fokozott biztonság érdekében ezt a BeStrong kondiparkokat gumitégla burkolattal telepítjük.

Kiegészítők
Az edzés gyakorlatok kiegészíthetők különböző edzéseszközökkel, mint például a TRX, kettlebell vagy a medicinlabda.

Kapacitás: egyszerre akár több, mint 60 ember is sportolhat a kondieszközökön.

Kondipark eszközök

Léppegető PRO

Boxzsák tartó

Majomlétra

Trapéz létra

Egylábas guggoló

Nordic hamstring erősítő

Súlypont emelkedés mérő

Egyenes húzódzkodó 1500

Medicin céltábla

Egyenes húzódzkodó 1500

Balance Board Pro

GHD (Hiperhajlító pad)

Russian belt

Minőség és egyedi kivitelezés

A BeStrong kondiparkok gyártása során az innovációt és folyamatos fejlesztést tartjuk szem előtt, hogy termékeink a legtöbb igényt kielégítsék.

A kívánt sportparkot az igényfelmérés után a tapasztalt mérnökeink megtervezik. Ezt követően saját telephelyünkön szakembereink legyártják és végül igény szerint a kondipark telepítését is elvégzik.

A sportparkok egyedi festéssel és kivitelezéssel is kérhetők, további információért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal:
EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Minden BeStrong sportpark elem az MSZ EN 16630 2015 “Állandóra telepített kültéri fitnesz eszközök„ című szabvány szerinti terméktanúsítással rendelkezik

További Ajánlataink

Választható BeStrong eszközök