Fit szán

BeStrong fit szán crossfit edzéseszköz

A Fit szán kiemelkedő népszerűsége a Crossfit eszközök között a sokoldalú funkcionalitásának köszönhető. A toló-, húzó erősítő edzések során hatékonyan fejleszthető vele az általános erőnlét és a gyorsulási sebesség.
A strapabíró talplemezeket úgy tervezték, hogy bármely felületen használható legyen.

Edzettségi szinttől függetlenül bárki használhatja, hiszen az ellenállás mértékét jelentő súlytárcsákat a felhasználó pakolja a szán közepén elhelyezkedő rúdra. A Fit szánhoz BeStrong súlytárcsák külön megvásárolhatók.

Jellemzők:
-Szélesség: 47″
-Kifelé nyúlás a szerelőlaptól: 16″
-Rúdmarkolat: 1,25″ és 2″
-Hegesztett gömbök: 3″ és 4″ átmérőjű
-Jellegzetes fekete púderbevonat a szilárd fogásért

Esztétikus és tartós
Az eszközök porfestékkel vannak bevonva ezért ellenálnak a kopásnak és a mechanikai sérüléseknek. A szerkezet minden eleme lézervágott acél, ami biztosítja a magas minőséget és az esztétikus megjelenést.

Termékeinket bátran ajánljuk:
-Fitnesz teremekbe
-Crossfit edzőterembe
-Otthoni edzőterembe

Miért érdemes a BeStrong crossfit eszközeit választani?
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a sport- és fitnesz eszközök gyártásában. Az felhasználói igények alapján szakképzett mérnökeink versenysportolók segítségével megtervezik, szakembereink pedig legyártják termékeinket a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően. A termékeink gyártásához kizárólag európai beszállítók tanúsított alapanyagait használjuk.

Egyedi ajánlatért keresse segítőkész értékesítőinket!

További Ajánlataink

Egyéb Crossfit Eszközök