Fali húzódzkodó

BeStrong fali húzódzkodó crossfit edzéseszköz

A BeStrong Fali húzódzkodó könnyedén felszerelhető bármely stabil falfelületre felszerelhető, legyen az beton, tégla, vagy akár fa. A markolata kényelmes fogást biztosít, ugyanakkor elősegíti a kellő tapadást. Kialakításának köszönhetően a szűk és széles fogású húzódzkodást is lehetővé teszi. A rúd végén található kampókra olyan edzéseszközök rögzíthetők, mint például a TRX, mely tovább növeli a fali húzódzkodó funkcionalitását.

Esztétikus és tartós
Az eszközök porfestékkel vannak bevonva ezért ellenálnak a kopásnak és a mechanikai sérüléseknek. A szerkezet minden eleme lézervágott acél, ami biztosítja a magas minőséget és az esztétikus megjelenést.

Termékeinket bátran ajánljuk:
-Fitnesz teremekbe
-Crossfit edzőterembe
-Otthoni edzőterembe

Miért érdemes a BeStrong crossfit eszközeit választani?
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a sport- és fitnesz eszközök gyártásában. Az felhasználói igények alapján szakképzett mérnökeink versenysportolók segítségével megtervezik, szakembereink pedig legyártják termékeinket a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően. A termékeink gyártásához kizárólag európai beszállítók tanúsított alapanyagait használjuk.

Egyedi ajánlatért keresse segítőkész értékesítőinket!

További Ajánlataink

Egyéb Crossfit Eszközök