Extra large 176B fitneszpark

A BeStrong EXTRA LARGE 176 B méretében megegyezik testvérével, az EXTRA LARGE 176 A-val. Az eszközfelhozatalában viszont eltér elődjétől. Az EXTRA LARGE 176 B kondiparknak olyan bő az eszközválasztéka, hogy a kezdő sportolóktól a tapasztaltabb sportemberekig bárki megtalálja az edzéséhez legmegfelelőbb eszközöket. Ez a kondipark kiváló sportegyesületek és lakóközösségek számára közterületen.

Kombinálhatóság
A kondipark eszközeink között megtalálhatók a Calisthenics, Fitness, Kültéri CrossFit, Sport specifikus, Rekreációs elemek széles választéka, melyek bármelyikével kombinálhatók sportpark konfigurációink.

Talajburkolat
A fokozott biztonság érdekében ezt a BeStrong kondiparkokat gumitégla burkolattal telepítjük.

Kiegészítők
Az edzés gyakorlatok kiegészíthetők különböző edzéseszközökkel, mint például a TRX, kettlebell vagy a medicinlabda.

Kapacitás: egyszerre akár 50 ember is sportolhat a kondieszközökön.

Helyigény: 176m2

Kondipark eszközök

About BESTRONG quality

A BeStrong kondiparkok gyártása során az innovációt és folyamatos fejlesztést tartjuk szem előtt, hogy termékeink a legtöbb igényt kielégítsék.

A kívánt sportparkot az igényfelmérés után a tapasztalt mérnökeink megtervezik. Ezt követően saját telephelyünkön szakembereink legyártják és végül igény szerint a kondipark telepítését is elvégzik.

A sportparkok egyedi festéssel és kivitelezéssel is kérhetők, további információért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal:
EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Minden BeStrong sportpark elem az MSZ EN 16630 2015 “Állandóra telepített kültéri fitnesz eszközök„ című szabvány szerinti terméktanúsítással rendelkezik

További Ajánlataink

Választható BeStrong eszközök