BeStrong Közösség

A sportszeretők nagy családja vagyunk

Hiszünk a sport közösségépítő erejében és hogy a sport szeretete összehozza az embereket. A „BeStrong család” olyan sportszerető emberekből áll, akiket a fitneszparkjainkban végzett saját testsúlyos edzés köt össze. Örömünkre a közösségi médiában is egyre aktívabbak a sportolók, akik gyakran megosztják velünk fejlődésüket.

Csatlakozzon a BeStrong családhoz a közösségi médián is:

BeStrong hivatalos facebook oldala

Bestrong hivatalos instagram oldala

BeStrong LinkedIn

Bestrong SC

A BeStrong SC 2014-ben alakult meg azzal a céllal, hogy a szabadtéri testedzés kultúráját fejlessze. Ennek megvalósulási formája a kondiparkokban végezhető szabadidős, versenyszerű szabadtéri tevékenységek.

2018-ban jött létre a labdarúgó szakosztály, mely szintén mozgási, sportolási lehetőséget biztosít a tagoknak, versenyzőknek. Csapatunk jelenleg a Hajdú-Bihar megyei bajnokság harmadik és második osztályában szerepel. A felnőtt szintű versenyeztetés mellett a Bozsik-program keretében is versenyeztetünk gyerekeket, U7-es, U9-es és U11-es korosztályban. Az utánpótlás csapatok folyamatos bővítése várható, idővel minden utánpótlás kategóriában szeretnénk jelen lenni.

A labdarúgás mellett az egyesület – különösen a street workout és a szabadtéri testedzések körében – sportrendezvények, sportprogramokat szervezett, és a jövőben is tervezi ezek megvalósulását.

A hazai sportélet támogatása

A társadalmi felelősségvállalás és az egészséges életmód népszerűsítése elengedhetetlen értékek számunkra. Aktívan teszünk azért, hogy a hazai sportélet folyamatosan fejlődjön, és még sikeresebb legyen.

Fejet hajtunk a teljesítmény előtt, ezért fontosnak tartjuk a street workout-on kívül más sportágakban is a sportolók és sportcsapatok támogatását, szponzorálását.

Többek között együttműködtünk Illés Fanni világ- és Európa-bajnok, paralimpiai bajnok úszóval, Szarka Ákos világbajnoki bronzérmes, világkupagyőztes, magyar bajnok street workout versenyzővel, Litkey Farkas a balatoni Kékszalag tizenháromszoros győztes vitorlázójával és Göttlinger Dániel világkupa ezüstérmes vívóval.

Fenntarthatóság

Egyre növekvő vállalatként felelősséggel tartozunk a fenntartható működésért, ezért aktívan törekszünk a környezetvédelemmel kapcsolatos kötelezettségek betartására. 

A karbonkibocsátás csökkentése érdekében az energiahatékonyságra és megújuló energiaforrások használatára helyezzük a hangsúlyt. Ennek érdekében ipari parkunkban napelemeket telepítettünk.