Cardio Ring

A BeStrong Kardió összeállítása egy közepesen nagy méretű fitnesz komplexum. Az eszközök között megtalálhatóak az új rekreációs eszközök, amelyek segítségével könnyedén átmozgatható az egész test ezzel fenntartva az általános erőnlétet, úgy, hogy hogy közben nem éri terhelés a felhasználó ízületeit. A kondiparkban megtalálhatóak az általános CALISTHENICS eszközök is mellyel akár a haladó gyakorlatokat is lehet végezni.

Kombinálhatóság
A kondipark eszközeink között megtalálhatók a Calisthenics, Fitness, Kültéri CrossFit, Sport specifikus, Rekreációs elemek széles választéka, melyek bármelyikével kombinálhatók a futball specifikus sportparkok.

Talajburkolat
A fokozott biztonság érdekében ezt a BeStrong kondiparkokat gumitégla burkolattal telepítjük.

Kiegészítők
Az edzés gyakorlatok kiegészíthetők különböző edzéseszközökkel, mint például a TRX, kettlebell vagy a medicinlabda.

Kapacitás: egyszerre akár több, mint 24 ember is sportolhat a kondieszközökön.

Kondipark eszközök

Egyenes húzódzkodó 1900

Tolódzkodó

Multitréner

Hátlehúzó

Evezőpad

Lábfeszítő

Lábtárogató és Csípőmozgató

Légbenjáró

Elliptikus tréner

Melltoló

Háttámlás kerékpár

Minőség és egyedi kivitelezés

A BeStrong kondiparkok gyártása során az innovációt és folyamatos fejlesztést tartjuk szem előtt, hogy termékeink a legtöbb igényt kielégítsék.

A kívánt sportparkot az igényfelmérés után a tapasztalt mérnökeink megtervezik. Ezt követően saját telephelyünkön szakembereink legyártják és végül igény szerint a kondipark telepítését is elvégzik.

A sportparkok egyedi festéssel és kivitelezéssel is kérhetők, további információért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal:
EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Minden BeStrong sportpark elem az MSZ EN 16630 2015 “Állandóra telepített kültéri fitnesz eszközök„ című szabvány szerinti terméktanúsítással rendelkezik

További Ajánlataink

Választható BeStrong eszközök