Küldetésünk

Be 
Strong
Fit
Healthy
Motivated

Küldetésünk az egészséges életmód népszerűsítése és minőségi sportolási lehetőség biztosítása mindenki a számára. Minket az inspirál, ha láthatjuk, hogy az emberek akik a sportparkjainkban edzenek, napról napra erősebbek, fittebbek, egészségesebbek és motiváltabbak.

Több, mint 14 év tapasztalattal rendelkezünk sport- és fitneszeszközök tervezésében, gyártásában és telepítésében. Termékválasztékunk gondosan átgondolt koncepció alapján került kidolgozásra, melyeket minden esetben nemzetközileg elismert sportolókkal és sportszakemberekkel teszteltünk. 

A piacon eltöltött idő alatt Magyarország vezető kültéri sportszergyártó vállalata lettünk, ezalatt 20 országban közel 1500 sportparkot telepítettünk.

Termékfejlesztés és gyártás

A BeStrong minőségre a garancia, hogy a tervezés pillanatától kezdve a a kivitelezésig minden munkafolyamatot a BeStrong szakemberei végeznek. 

Innováció

Mivel törekszünk arra, hogy a lehető legjobb sportélményt nyújtsák a termékeink, ezért folyamatosan figyelünk a visszajelzésekre, és reagálunk a piaci igényekre. Erre kiváló példa a sport-specifikus park, melynek megalkotásában mi voltunk az elsők a világon. 

Gyártás

A legfontosabb, hogy termékeink minősége megfelejen minden igénynek, mind funkció, esztétika és biztonságosság terén egyaránt. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a gyártási, illetve minőségellenőrzési folyamatokra.