Becyclist termékcsalád

A BeCyclist egy innovatív kerékpáros gyakorlópálya, amely a mindennapos közlekedési helyzetekben előforduló kerékpárkezelési szituációkat szimulálja. Ezek a pályaelemek segítenek a kerékpárosoknak megtanulni és begyakorolni a különböző kihívások leküzdését. A moduláris kialakításnak köszönhetően az elemek egyenként és összefűzve is elhelyezhetők, így rugalmasan alkalmazkodnak a rendelkezésre álló térhez és a gyakorlati igényekhez. A BeCyclist célja, hogy biztonságosabbá és magabiztosabbá tegye a mindennapi kerékpározást a felhasználók számára.

IMG_0892

Becyclist Cone

A BeCyclist Cone egy komplex gyakorlópályaelem, amely számos kerékpáros készséget fejleszt. Ez a modul magában foglalja az adott vonalnál történő megállást és fékezést, az irányváltást bóják kerülésével, valamint az egyik kormány elengedésével történő haladást és irányváltást. Emellett a pályaelem segít az ugratás gyakorlásában balesetek vagy bukások elkerülése érdekében, valamint az útpadkára és útpadkáról való fel- és leléptetést merőleges vagy eltérő szögben, nagy sebességgel. A Cone célja, hogy a kerékpárosok magabiztosan és biztonságosan közlekedjenek a mindennapi forgalomban.

Becyclist Wave

A BeCyclist Wave egy gyakorlópályaelem, amely a kerékpárosok precíz irányítási és biztonsági készségeit fejleszti. Ez a modul biztosítja az adott szélességű sávban történő haladás gyakorlását, valamint az egyenetlen úttesteken és fekvőrendőrökön való áthaladást. Továbbá segít a kerékpárosoknak a megfelelő követési távolság tartásában is. A Wave célja, hogy a felhasználók magabiztosabban és biztonságosabban közlekedjenek a különböző útfelületeken és helyzetekben.

IMG_0770
IMG_0809

Becyclist Balance

A BeCyclist Balance egy speciális gyakorlópályaelem, amely az egyensúly és a precíz kerékpárkezelés fejlesztésére fókuszál. Ez a modul lehetővé teszi az útpadkára és útpadkáról való fel- és leléptetést merőleges vagy eltérő szögben, alacsony sebességnél. Emellett a keskeny útszakaszon való áthaladást is gyakorolhatják a kerékpárosok, akár egyenes vonalon, akár iránytörésekkel. A Balance célja, hogy a felhasználók magabiztosan tartsák meg egyensúlyukat és precízen kezeljék kerékpárjukat a mindennapi közlekedés során.

Becyclist Drop

A BeCyclist Drop egy speciális gyakorlópályaelem, amely segít a kerékpárosoknak az ugratás elsajátításában, hogy elkerüljék a baleseteket vagy bukásokat. Ez a modul lehetővé teszi az útpadkára és útpadkáról való fel- és leléptetést merőleges vagy eltérő szögben, nagy sebességgel. A Drop célja, hogy a kerékpárosok magabiztosan és biztonságosan kezeljék a hasonló helyzeteket a mindennapi közlekedés során.
IMG_0874