Erőkeret rúdforgató – Core Trainer

A BESTRONG Erőkeret rúdforgató – Core Trainer egy innovatív és rendkívül hatékony eszköz, amely az erőkeretekhez való rögzítésre tervezték, és tökéletesen működik együtt a legtöbb standard méretű súlyzórúddal. Ez a Crossfit eszköz kifejezetten azok számára készült, akik szeretnének komplex módon fejleszteni a törzs izomzatát, különösen a forgási stabilitás és erő területén. A Core Trainer használata során a felhasználók különféle forgató és emelő mozdulatokat hajthatnak végre, amelyek célzottan aktiválják a törzs, a vállak, és az alsó test izmait is.

A BESTRONG Erőkeret rúdforgató – Core Trainer különlegessége abban rejlik, hogy lehetővé teszi a nagy mozgástartományban történő erőkifejtést, ami hozzájárul a törzsizmok komplex fejlesztéséhez, beleértve a stabilizáló izmokat is, amelyek gyakran elhanyagolva maradnak más edzésformák során. Ez a fajta izommunka nem csak az erő növelésében segít, hanem javítja a testtartást, a mozgás koordinációt, és hozzájárul a sérülések megelőzéséhez is, különösen azokban a sportágakban és mindennapi tevékenységekben, ahol fontos a törzs erősítése és a stabilizáló képesség.

A rúdforgató eszköz könnyen rögzíthető az erőkerethez, így stabil és biztonságos alapot nyújt a különféle gyakorlatok elvégzéséhez.

Nézze meg 3D-ben és Kiterjesztett valóságban!

Mostantól felhasználóink nemcsak képeken, hanem 3D-ben és kiterjesztett valóságban (AR) is megtekinthetik beltéri funkcionális eszközeinket. 3D-ben láthatják az eszközök részleteit, és az új AR funkciónkkal interaktív módon, minden részletében felfedezhetik azokat, valamint láthatják, hogyan néznének ki az edzőtermükben vagy otthoni konditermükben.

Ez egy új, interaktív módja annak, hogy megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő beltéri funkcionális eszközöket!

Specifikációk

TULAJDONSÁGOK
Terméknév
Erőkeret rúdforgató – Core Trainer
Szélesség
96 mm
Hosszúság
514 mm
Magasság
230 mm
Súly
4 kg
Maximális teherbírás
Terméklap
Letöltés