Boxzsáktartó

A BESTRONG boxzsák tartó egy magas minőségű, erőkeretre rögzíthető Crossfit kiegészítő eszköz, amely kifejezetten azok számára lett tervezve, akik szeretnék bővíteni edzési repertoárjukat és új dimenziókat hozzáadni funkcionális edzéseikhez. Ez a tartó különleges tervezésének köszönhetően stabil és biztonságos tartást nyújt minden típusú boxzsáknak, lehetővé téve az intenzív ütéses és rúgásos gyakorlatok elvégzését anélkül, hogy aggódnunk kellene a boxzsák elmozdulása vagy az eszköz sérülése miatt.

A BESTRONG boxzsák tartó erős és strapabíró anyagból készül, amely képes ellenállni a rendszeres, nagy intenzitású használatnak is. Az erőkeretre való rögzítés egyszerű és gyors, így a felhasználók könnyedén integrálhatják ezt az eszközt meglévő edzőtermeikbe vagy otthoni edzősarkaikba.

A boxzsák nem tartozék!

Nézze meg 3D-ben és Kiterjesztett valóságban!

Mostantól felhasználóink nemcsak képeken, hanem 3D-ben és kiterjesztett valóságban (AR) is megtekinthetik beltéri funkcionális eszközeinket. 3D-ben láthatják az eszközök részleteit, és az új AR funkciónkkal interaktív módon, minden részletében felfedezhetik azokat, valamint láthatják, hogyan néznének ki az edzőtermükben vagy otthoni konditermükben.

Ez egy új, interaktív módja annak, hogy megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő beltéri funkcionális eszközöket!

Specifikációk

TULAJDONSÁGOK
Terméknév
Boxzsáktartó
Szélesség
80 mm
Hosszúság
930 mm
Magasság
711 mm
Súly
17 kg
Maximális teherbírás
120 kg
Terméklap
Letöltés