Otthoni Wellness Kiállítás X BESTRONG – helyszíni kedvezmény!

2023 január 27-29-ig a harmadik alkalommal megrendezett Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon mi is részt veszünk, amelynek idén a BOK csarnok ad otthont Budapesten.
Forrás: homeinfo.hu

A kiállítás alkalmával bemutatjuk néhány közkedvelt sporteszközünket, és inspirációt adunk azok számára, akik szeretnének létrehozni egy hatékony, esztétikus és az otthonukhoz leginkább illeszkedő beltéri edzőtermet, vagy kültéri kondiparkot.

Egy kedvező ajánlattal is szeretnénk kedveskedni, amennyiben a kiállítás ideje alatt a helyszínen választanak otthoni fitneszpark konfigurációink közül, kiemelt kedvezményt biztosítunk a rendelés végösszegéből!


Home Fitneszpark Small

A legkisebb otthoni összeállításunk egy kis helyigénnyel rendelkező konfiguráció, amely funkcionalitásában mégis sokoldalú. A park tartalmaz egy tolódzkodót, egy kombinált húzódzkodót melyeken hatékonyan megedzhetők a felsőtest izmai és egy boxzsák tartót, amely tökételetesen alkalmas az erősítés magas intenzitású edzéssel történő kiegészítésére. (A boxzsák nem tartozéka az összeállításnak.)



Home Fitneszpark Medium

A közepes otthoni összeállításunk egy háromoszlopos megoldás, amely a Small továbbfejlesztett verziója. Három további eszközzel került kiegészítésre, egy multi húzódzkodóval, egy egyenes húzódzkodóval és egy oszlopra szerelhető multitrénerrel. (A boxzsák nem tartozék.)



Home Fitneszpark Large

A legkomplexebb otthoni összeállításunk egy négy oszlopos verzió, amely összesen 6 eszközt tartalmaz: egy boxzsák tartót, kombinált húzódzkodót, multi húzódzkodót, egyenes húzódzkodót, tolódzkodót és egy has- és hátizomerősítőt. (A boxzsák nem tartozék.)



BeStrong képviselőink elérhetőek lesznek a kiállítás alatt, hogy segítsenek és tanácsot adjanak az otthoni edzőtér kialakításával kapcsolatban.

Ha érdeklődik az otthoni edzés és wellness témája iránt, szeretettel várjuk 34/B számú stadunknál (a kiállítás térképe elérhető a szervező weboldalán) és ismerkedjen meg termékeinkkel!

Közösségi média

Legnépszerűbb

Értesüljön legújabb híreinkről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírek és értesítések termékeinkkel kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

A BeStrong Gumilapok telepítési segédlet

Gumilapjaink a legújabb technológia alkalmazásával, valamint környezetbarát anyagok felhasználásával előállított termékek, amelyek elengedhetetlen részei kerteknek, játszótereknek, fitnesz termeknek, ipari és mezőgazdasági építményeknek. A gumitéglák előnyei közé tartozik többen között az egyszerű telepíthetőség, könnyen tisztíthatóság és a hosszú élettartam.