GALABAU 2022: Találkozzunk a nemzetközi szakmai kiállításon!

Részt veszünk az idén szeptember 14 és 17 között megrendezésre kerülő nürnbergi GaLaBau kiállításon, ahol elsőként kerülnek bemutatásra legújabb termékeink.

A GaLaBau kiállítás 1974 óta kínál teret a vállalatoknak, hogy bemutathassák termékeiket, megoldásaikat a kertészeti, tereprendezési és zöldtervezési témákban.  Az idei évben 14 kiállítóteremben előreláthatólag több, mint 1000 kiállító mutatja be a városi, zöld- és szabadterek tervezéséhez, építéséhez és karbantartásához szükséges termékek és szolgáltatások teljes skáláját. A kiállítás fókuszában a klímabarát jövő és a fenntarthatóság áll, ezzel kapcsolatosan számos izgalmas szakértői előadást tartanak mind a szervezők mind pedig a kiállítók egyaránt.

Forrás: NürnbergMesse / Heiko Stahl

Küldetésünk az egészséges életmód népszerűsítése és minőségi sportolási lehetőség biztosítása.  Célunk, hogy a BeStrong edzésélményt ne csak hazánkban, hanem külföldön is megismerjék éppen ezért az idei évben a jól megszokott kültéri calisthenics és fitnesz eszközök mellet a sportágspecifikus és a legújabb rekreációs eszközeink is bemutatásra kerülnek a nemzetközi kiállításon.


Társkiállító a Teqball-al!

A Teqball egy futball-alapú sportág, amit egy speciálisan meghajlított asztalon játszanak olyan sportolók, vagy lelkes amatőrök új generációja, akiknek célja a technikai képességeik, a koncentrációjuk és az állóképességük fejlesztése. A sportág először 2012-ben jelent meg, Magyarországon azóta több, mint 100 országban vannak jelen.

Új piaci lehetőségek

Az együttműködés révén a Teqball és a BeStrong támogatni fogják egymás piacfejlesztését, hogy világszerte új piacokat nyissanak meg, és közösen egyedülálló sport- és fitneszkoncepciókat kínáljanak a csapatok és klubok számára.

Találkozzunk Nürnbergben az 1. csarnokban az 1-302-es standnál és tekintse meg legújabb sporteszközeinket!

Közösségi média

Legnépszerűbb

Értesüljön legújabb híreinkről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírek és értesítések termékeinkkel kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

A BeStrong Gumilapok telepítési segédlet

Gumilapjaink a legújabb technológia alkalmazásával, valamint környezetbarát anyagok felhasználásával előállított termékek, amelyek elengedhetetlen részei kerteknek, játszótereknek, fitnesz termeknek, ipari és mezőgazdasági építményeknek. A gumitéglák előnyei közé tartozik többen között az egyszerű telepíthetőség, könnyen tisztíthatóság és a hosszú élettartam.