Street Workout és Calisthenics Világbajnokság

Két magyar versenyző is a BeStrong színeiben indul az idei Street Workout és Calisthenics Világbajnokságon!

2022 augusztus 20-21. között megrendezésre kerül a Street Workout és Calisthenics világbajnokság Rigában, ahol két BeStrong színekben induló magyar versenyzőért is szoríthatunk. A „Street Workout/Calisthenics Freestyle” kategóriában, Jokhel Mátyás a „Power/Strength” kategóriában pedig Lelkes András képviseli hazánkat a rangos világeseményen.

A „Freestyle” kategória lényege, hogy szertorna-szerű akrobatikus elemekkel vegyített gyakorlatsort hajtanak végre. Jokhel Mátyás 2015 óta foglalkozik street workout edzéssel, mára edzőként is tevékenykedik.

Azt gondolom, hogy a street workout szerteágazó mozgásanyagának köszönhetően szorgalommal és edzéssel mindenki megtalálhatja a számára sikerélménnyel és izgalommal járó gyakorlatokat. Legyen szó erőelemekről, robbanékonyságról, állóképességről, koordinációs gyakorlatokról vagy akár hajlékonyságról, nálunk az összes megméretik.

Mátyás felkészülését edzője, Szarka Ákos segítette, amelyhez nagy örömünkre a BeStrong sporteszközök is hozzájárultak.A „Power/Strength” kategóriában a nyers erő mérettetik meg, amelynek Lelkes András már tapasztalt versenyzőként vág neki, hiszen 2019-es oroszországi világbajnokságon az előkelő második helyet szerezte meg, idén is nagy esélyekkel indul.

Három év csend környékezte versenyzői mivoltomat, most újra felveszem a kesztyűt. Sok minden történt ebben az időszakban: fejlődés az alapgyakorlatokban, előrelépés a szakmai tudás fejlődésében.

Andris, Nagy János Rajmund és Péteri Dávid segítségével készült fel a versenyre, ahol reméljük, hogy idén sikerül hazahozni a legfényesebben csillogó érmet.Sok sikert és erőt kívánunk Nektek a megmérettetéshez!

Közösségi média

Legnépszerűbb

Értesüljön legújabb híreinkről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírek és értesítések termékeinkkel kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

A BeStrong Gumilapok telepítési segédlet

Gumilapjaink a legújabb technológia alkalmazásával, valamint környezetbarát anyagok felhasználásával előállított termékek, amelyek elengedhetetlen részei kerteknek, játszótereknek, fitnesz termeknek, ipari és mezőgazdasági építményeknek. A gumitéglák előnyei közé tartozik többen között az egyszerű telepíthetőség, könnyen tisztíthatóság és a hosszú élettartam.