Kibővült termékkínálat, megújult weboldal!

Megújult a BeStrong weboldal és sporteszköz kínálatunk is bővült, többek között kültéri rekreációs és beltéri CrossFit edzőtermi eszközökkel!

Teljesen megújultak online felületeink, ahol számos új termékkel várjuk kedves vásárlóinkat! Többek között mostantól megtalálhatóak a kínálatunkban a kültéri kondiparkok mellett:


Megújultak a BeStrong online felületei!

BeStrong Rekreációs és Kardió kondipark eszközök

A rekreációs eszközeink megalkotásakor az volt a fő szempont, hogy olyan kondipark elemeket készítsünk, amelyek kíméletesen átmozgatják a test teljes izomzatát, így szinte bármely korosztály végezhet rajtuk pulzusszámot emelő kardió edzést.

A rekreációs eszközök kiválóan beépíthetők emellett az alakformáló és az állóképességet fejlesztő funkcionális edzéstervekbe és még színesebbé tehetők általuk a szabadtéri edzések.

A BeStrong Rekreációs és kardió termékek mostantól elérhetők kínálatunkban!

Beltéri CrossFit edzőtermi eszközök

A CrossFit egy Amerikából származó edzésforma, amely mára hatalmas népszerűségnek örvend az egész világon. A funkcionális edzések segítségével a teljes izomzat fejleszthető változatos gyakorlatok végrehajtásával. A BeStrong CrossFit eszközei lehetővé teszik egy sokszínű funkcionális edzőterem összeállítását, olyan a CrossFit berkein belül jól ismert elemekkel, mint a Fit szán, GHD, Plyo dobozok, Fekvenyomó padok és Erőkeretek. Emellett az edzőtermi rend fenntartására tároló rendszereket is kínálunk.

A CrossFit edzéshez további kiegészítőket, például medicin labdát, edzőkötelet megtalálhatnak a webáruházunkban!

Beltéri Crossfit eszközök széles kínálata a bestrong.com-on!

BeStrong Kapuk

A hagyományos kültéri kondiparkok és konditermi eszközök mellett a csapatsportokhoz is kínálunk színvonalas sporteszközöket. Saját gyártású BeStrong labdarúgó- és kézilabda kapuink mindegyike minőségi alumíniumból készült kapufával van ellátva, ezzel biztosítva a kapuk hosszú élettartamát mind kültéren, mind pedig beltéren egyaránt. 

Kínálatunkban megtalálhatók a hordozható (Mobil kapuk és Gyakorló kapuk) és a rögzített (Talajhüvelyes kapuk és Talplemezes kapuk) egyaránt. Továbbá a kapukhoz kiegészítő ellensúlyok és egyéb kellékek is elérhetők választékunkban.

Minőségi BeStrong labdarúgó és kézilabda kapuk, edzéshez és mérkőzésekhez egyaránt!

Sportarénák

A MUGA-k olyan multifunkciós arénák, melyek akár hét sportág végzésére is lehetőséget kínálnak. Ezáltal kiváló szabadidős, közösségépítő tevékenységet nyújthatnak gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

A Futball Arénák az utánpótlás és felnőtt korosztály számára egyaránt komplex edzéskörnyezetet biztosít, legyen szó egyéni, kis csoportos, vagy teljes csapatos edzésről.

A Foci ketrecek izgalmas játékteret biztosítanak, hiszen kialakításukból fakadóan lehetővé teszik a megszakítás nélküli folyamatos játékot, mivel a labda „nem tudja elhagyni a játékteret”.

A fent említett sportpályákon kívül hamarosan megjelennek PADBOL, PADEL és PANNA pályáink is, erről bővebb tájékoztatást és ajánlatot a linkre kattintva kérhetnek: BeStrong kapcsolat.

Stadion kiegészítőink kínálatát folyamatosan bővítjük, a kiegészítőket egyedi igények szerint gyártjuk.

A BeStrong sportpályák kínálatában megtalálhatók a multifunkciós sportarénák, futball arénák, fociketrecek és stadion kiegészítők!

BeStrong Edzéseszközök

Tekintse meg új edzéseszköz katalógusunkat, ahol számos minőségi edzéseszköz és kiegészítő megvásárolható az általunk forgalmazott termékekhez!


Bármilyen kérdése merült fel a termékeinkkel kapcsolatban, keresse fel segítőkész értékesítő kollégáinkat a
+36 70 459 3799-es telefonszámon, vagy az alábbi linkre kattintva: Kapcsolat

Közösségi média

Legnépszerűbb

Értesüljön legújabb híreinkről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírek és értesítések termékeinkkel kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

A BeStrong Gumilapok telepítési segédlet

Gumilapjaink a legújabb technológia alkalmazásával, valamint környezetbarát anyagok felhasználásával előállított termékek, amelyek elengedhetetlen részei kerteknek, játszótereknek, fitnesz termeknek, ipari és mezőgazdasági építményeknek. A gumitéglák előnyei közé tartozik többen között az egyszerű telepíthetőség, könnyen tisztíthatóság és a hosszú élettartam.